Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree – 210 ML

Comanda Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree - 210 ML Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree – 210 ML
Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree – 210 ML

Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree – 210 ML: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree - 210 ML pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree – 210 ML Un unt de corp care se absoarbe usor, lasand pielea catifelata si cu un miros placut de lamaie. Beneficii: Hidrateaza   Are un miros placut de lamaie   Efect antiseptic, antifungic si antibacterian   Ingrediente: Ulei de arbore de ceai (tea tree) – acesta are proprietatii antibacteriene, antifungice si antiseptice. Acesta este perfect pentru diverse iritatii ale pielii. Miere de Manuka  Activa 10+: Mierea de Manuka este un produs apicol minune care ajuta la cicatrizarea semnelor de pe piele.   Ceara de albine: este ideala pentru combaterea inflamatiilor, ea grabind regenerarea epidermei. Glicerina vegetala: este un produs ideal pentru mentinerea hidratarii pielii.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree - 210 ML - Miere Manuka

Unt de Corp cu Miere de Manuka si Ulei de Tea Tree - 210 ML: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere

Product SKU: MKD050

Product Brand: Manuka-Doctor

Product Currency: RON

Product Price: 39

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde