Tratamente naturiste pentru Helicobacter Pylori

Tratamente naturiste pentru Helicobacter Pylori: Tractul gastro-intestinal este afectat de aceasta infectie destul de rezistenta in unele cazuri sau greu de detectat. Consumul de miere de manuka va stopa infectia si de asemenea va impiedica recidivarea sa, pentru ca stimuleaza imunitatea, intareste organismul si ofera un aport important de antioxidanti, atat la nivelul tubului digestiv, cat si in general.

Infectia cu Helicobacter Pylori (H. pylori) este destul de comuna, din pacate, aproximativ doua treimi din populatia lumii au prezenta aceasta bacterie in organism, fiind destul de des intalnita si in randul populatiei din tara noastra. Bacteria Helicobacter pylori conduce in principal la boli ale stomacului si tractului digestiv, care pot persista o toata viata. Eradicarea acestei bacterii nu este usoara, deoarece H. pylori dezvolta repede rezistenta la cele mai folosite medicamente si antibiotice. Tocmai de aceea, cautarea unui remediu naturist care trateaza aceasta infectie este absolut necesara.

Unul dintre cele mai bune tratatamente pentru Helicobacter pylori este Mierea de Manuka. De fapt, mierea de Manuka este considerata cel mai bun remediu natural pentru a trata aceasta infectie. Cercetarile si studiile efectuate arata ca mierea de Manuka are proprietati antibacteriene iesite din comun, de aceea este considerata un aliat puternic in lupta impotriva unui spectru larg de microorganisme bacteriene si fungice, cum ar fi: Helicobacter Pylori, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis sau E.coli.

Mierea de Manuka are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal (MGO™), un compus ce ii ofera o putere antibacteriana cu totul neobisnuita. In plus, enzimele produc peroxid de hidrogen, care este responsabil pentru calitatile antibiotice ale mierii, clasand-o drept unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

Insa, nu toata mierea de Manuka este la fel de eficienta, puterea antibacteriana a acesteia fiind indicata de componenta terapeutica MGO™, factorul unic al mierii de Manuka. Proprietatile antibacteriene sunt cu atat mai mari cu cat nivelul MGO™ este mai mare. Astfel avem:

Mierea MGO™ 100+ Nivel de intretinere – este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri de gat etc.)

Mierea MGO™ 250+ Nivel util – este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita pe zi.

Mierea MGO™ 400+ Nivel superior cu activitate foarte ridicata – se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea MGO™ 550+ Nivel maxim de activitate – se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente.

MGO™ este marca inregistrata si doar mierea testata in mod independent de catre laboratoarele certificate si autorizate din Noua Zeelanda poate purta aceasta eticheta, care ii recunoaste calitatile ei medicinale.

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde