Top 8 probleme ale pielii pe care le poţi trata cu miere de Manuka

Top 8 probleme ale pielii pe care le poţi trata cu miere de Manuka. Mierea de Manuka este un remediu natural foarte eficient in tratarea celor mai frecvente probleme ale pielii. Afla cum o poti folosi in tratamentul acneei, eczemelor, arsurilor, ridurilor aici: https://mieremanuka.info/category/blog/

Mierea de Manuka este mierea pe care albinele o prepara din nectarul florilor arborelui de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda. Aceasta miere are in mod natural un continut bogat in Metilglioxal (MGO™), un compus natural ce ii ofera o putere antibacteriana cu totul neobisnuita.

O alta componenta ce ii ofera mierii de Manuka calitati terapeutice deosebite , nu numai in probleme ale pielii, este peroxidul de hidrogen, care este responsabil pentru proprietatile antibiotice ale mierii, clasand-o drept unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

Cele mai recente cercetari au aratat ca mierea de Manuka are un spectru larg de activitate antimicrobiana, capabila sa actioneze asupra a peste 80 de specii de agenti patogeni (un agent patogen este o bacterie, un virus sau un alt microorganism care poate cauza o infectie).

Fiind un bun antibacterian si antifungic, dar si datorita efectelor sale antioxidante, antiseptice si antiinflamatorii, mierea de Manuka este un remediu natural perfect pentru rezolvarea celor mai comune probleme ale pielii.

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde