SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII

Siropul cu miere de Manuka este 100% natural, avand o formula care se adreseaza copiilor de peste 12 luni. Contine Miere de Manuka MGO 250+ si extracte naturale din plante cu rol expectorant. Calmeaza tusea si durerile in gat, fiind indicat in caz de raceala. 100 ml Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII
SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII

Oferte SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII - Miere Manuka

Oferte SIROP CU MIERE DE MANUKA MGO 250+ PENTRU COPII: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: API002

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 90

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde