Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH

92 Lei 95 Lei

Comanda Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH
Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH
92 Lei 95 Lei

Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Beneficiile siropului cu miere de Manuka MGO 250+ pentru copii:

Siropul pentru copii este 100% natural, având în compozi?ie miere de Manuka MGO™ 250+ ?i extracte naturale cu rol expectorant: extract de suc de lemn dulce, ulei de ment?, ulei de anason, ulei de Manuka, ulei de cimbru. Siropul cu miere de Manuka pentru copii reduce simptomele de r?ceal?, calmeaz? tusea ?i durerile în gât.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH - Miere Manuka

Sirop cu Miere de Manuka MGO (250+) pentru Copii 100ml MANUKA HEALTH: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: MNK009

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 92

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde