Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr

249 Lei

Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr: vezi pret si reduceri, comanda online miere de manuka originala si descopera beneficiile mierii de manuka, precum si a produselor mierii de albine.

Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr
Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr
249 Lei

Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr: Mierea de Manuka este recoltata din stupii de pe pasunile rurale nepoluate din Noua Zeelanda. Cercetarile au confirmat faptul ca MGO (Metilglioxal) substanta responsabila pentru  efectul antibacterian, si NPA (indicele Activitate non Peroxidica), sunt marcatorii principali gasiti in Mierea Manuka, care o fac unica in comparatie cu alte tipuri de miere.

Fiecare lot de Pure Gold Miere Manuka este testat pentru activitatea MGO si NPA de catre un laborator aprobat la nivel international si aprobat de catre guvernul din Noua Zeelanda; cu cat este mai mare numarul cu cat este mai mare activitatea.

Mod de utilizare: Pure Gold Miere Manuka poate fi consumata ca parte a unei diete echilibrate prin consumul unei linguri pe zi, ideal cu o ora inainte de masa. Pastrati mierea la temperatura camerei. Evitati expunerea in lumina directa a soarelui. Nerecomandata copiilor sub 12 luni. Nu consumati daca sigiliul este rupt. Aceasta miere se poate cristaliza in mod natural.

Ingrediente: 100% Miere de Manuka MGO 525+.

Tara de origine: Noua Zeelanda.

Mierea Manuka poate fi utilizata pentru urmatoarele afectiuni: Raceli, dureri de gat, simptome de gripa, taieturi, arsuri, ulcere ale pielii, plagi chirurgicale si infectate, infectii ale pielii, acnee, riduri, herpes, eczeme, cicatrici, otita, conjunctivita, ulcer gastric, boala de reflux gastro-esofagian, gastrita, gingivita, placi dentare, raceli cronice, sindrom de colon iritabil, colita ulcerativa, infectii faringiene.

Cercetarile au dovedit ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: Helicobacter pylori (bacteria responsabila de ulcerul peptic), Staphylococcus aureus, Methicillin resistant, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Vanocomycin resistant enterococci.

Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr - Miere Manuka

Pure Gold Miere Manuka MGO 525 (NPA 15) 250gr: Mierea de Manuka este recoltata din stupii de pe pasunile rurale nepoluate din Noua Zeelanda. Cercetarile au

Product SKU: MF41767

Product Brand: Pure Gold

Product Currency: RON

Product Price: 249.99

Price Valid Until: 2020-12-31

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde