Pure Gold Miere Manuka MGO 300 (NPA 10) 250gr

159 Lei

Pure Gold Miere Manuka MGO 300 (NPA 10) 250gr: Ingrediente: 100% Miere de Manuka MGO 300+. Pure Gold Miere Manuka poate fi consumata ca parte a unei diete echilibrate, prin consumul unei linguri pe zi, ideal cu o ora inainte de masa.

Pure Gold Miere Manuka MGO 300 (NPA 10) 250gr
Pure Gold Miere Manuka MGO 300 (NPA 10) 250gr
159 Lei

Mierea de Manuka este recoltata din stupii de pe pasunile rurale nepoluate din Noua Zeelanda. Cercetarile au confirmat faptul ca MGO (Metilglioxal) substanta responsabila pentru efectul antibacterian, si NPA (indicele Activitate non Peroxidica mai mare inseamna o capacitate antibacteriana superioara); sunt marcatorii principali gasiti in Mierea Manuka, care o fac unica in comparatie cu alte tipuri de miere.

Pure Gold Miere Manuka este testat pentru activitatea NPA si MGO, de catre un laborator aprobat la nivel international si aprobat de catre guvernul din Noua Zeelanda; cu cat este mai mare numarul cu cat este mai mare activitatea.

Mod de utilizare: Pure Gold Miere Manuka MGO 300 (NPA 10) 250gr poate fi consumata ca parte a unei diete echilibrate, prin consumul unei linguri pe zi, ideal cu o ora inainte de masa. Pastrati mierea la temperatura camerei. Evitati expunerea in lumina directa a soarelui. Nerecomandata copiilor sub 12 luni. Nu consumati daca sigiliul este rupt. Aceasta miere se poate cristaliza in mod natural.

Ingrediente: 100% Miere de Manuka MGO 300+.

Tara de origine: Noua Zeelanda.

Producator: Pure Gold T/A Dr Organic Limited, Noua Zeelanda. Importator si distribuitor: MAROZA NATURAL SRL, Bucuresti

Pure Gold Miere Manuka MGO 300

Mierea Manuka poate fi utilizata pentru urmatoarele afectiuni: Raceli, dureri de gat, simptome de gripa, taieturi, arsuri, ulcere ale pielii, plagi chirurgicale si infectate, infectii ale pielii, acnee, riduri, herpes, eczeme, cicatrici, otita, conjunctivita, ulcer gastric, boala de reflux gastro-esofagian, gastrita, gingivita, placi dentare, raceli cronice, sindrom de colon iritabil, colita ulcerativa, infectii faringiene.

Cercetarile au dovedit ca Pure Gold Miere Manuka MGO 300 este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: Helicobacter pylori (bacteria responsabila de ulcerul peptic), Staphylococcus aureus, Methicillin resistant, Streptococcus pyogenes, Escherichia coli, Citrobacter freundii, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Vanocomycin resistant enterococci.

1 Comentariu
  1. Foarte buna, comand des acest tip de miere de manuka, este buna si destul de ieftina. Recomand!

Raspunde