PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+

Foarte practice si perfect dozate, pliculetele cu miere de Manuka sunt usor de transportat si de administrat atat la job, cat si in vacanta. De asemenea, sunt foarte utile daca vrei sa incerci mierea de Manuka pentru prima oara sau sa o utilizezi ca ingredient in diverse tratamente cosmetice. 5g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+
PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+

Oferte PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+ pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+ - Miere Manuka

Oferte PLICULETE CU MIERE MANUKA MGO 100+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii.

Product SKU: API003

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 6

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde