PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS

Reteta unui zambet frumos si sanatos! Uleiurile esentiale ofera un gust minunat si o senzatie de proaspat si curat. Pasta de dinti nu contine fluor. Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS
PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS

Oferte PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS - Miere Manuka

Oferte PASTA DE DINTI CU MANUKA MGO 400+, ULEI DE CEAI SI PROPOLIS: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: API013

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 45

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde