Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health – 100 g

Comanda Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health - 100 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health – 100 g
Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health – 100 g

Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health – 100 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health - 100 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health – 100 g Pasta de dinti cu Manuka si Propolis – pastreaza-ti zambetul sanatos si stalucitor cu ingrediente naturale   Prin uimitoarea sa putere antibacteriana, Mierea de Manuka impiedica formarea placii dentare, protejand astfel impotriva cariilor. in plus, contribuie la sanatatea gingiilor, prevenind si ameliorand efectele paradontozei. Toate acestea sunt completate de ac?iunea protectoare, dezinfectanta si antiinflamatoare a propolisului. Nota: Pasta de din?i MANUKA Health nu con?ine fluor!  Prezentare: 100 g Producator: Manuka Health

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health - 100 g - Miere Manuka

Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Masline Manuka Health - 100 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret

Product SKU: MNK010

Product Brand: Manuka-Health

Product Currency: RON

Product Price: 43

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde