Pachet ADIO CISTITA

Comanda Pachet ADIO CISTITA Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Pachet ADIO CISTITA
Pachet ADIO CISTITA

Pachet ADIO CISTITA: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Pachet ADIO CISTITA pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Pachet ADIO CISTITA D-mannose (Manoza) 50tb -> click pentru detalii Cum functioneaza D-Mannose(Manoza)? Deoarece corpul nostru ii este greu sa absoarba D-Manoza, acesta trece direct in fluxul sanguin, apoi prin rinichi in vezica. Deoarece nu este metabolizat in organism ca alte zaharuri, nu afecteaza nivelul zaharului din sange si, prin urmare, este sigur pentru meniul diabetic si nu provoaca crestere in greutate.   Miere de Manuka MG 600+, 250g -> click pentru detalii Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprieta?i antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical.   Ulei Organic de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 30ml -> click pentru detalii Beneficii: Grecii antici au fost unii dintre primii oameni care recunosc acest ulei pentru beneficiile sale de sanatate si calitati medicinale. Este cunoscut ca fiind un puternic antiviral, antibacterian, antifungic, si antiparazitar, care poate reduce durerea si inflamatia si este eficient lupte impotriva infectiilor.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Pachet ADIO CISTITA - Miere Manuka

Pachet ADIO CISTITA: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid,

Product SKU: DMS024

Product Brand: Naturesupplies

Product Currency: RON

Product Price: 463

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde