Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir – 120 g

Comanda Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir - 120 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir – 120 g
Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir – 120 g

Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir – 120 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir - 120 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir – 120 g BOMBOANE DIN MIERE DE MANUKA CU ECHINACEA SI GHIMBIR Reteta noastra clasica a fost dezvoltata in anii 1950 si a rezistat testului timpului.                         Bomboanele noastre sunt facute si astazi din cele mai simple ingrediente naturale. Create de artizani adevarati, aceste bomboane sunt realizate folosind ingrediente de baza, naturale si sanatoase.  Pentru gusturi diferite, aceste bomboane sunt produse fara conservanti si fara aditivi in trei arome distincte, si, bineinteles, autentice.   Fara aditivi Fara conservanti Fara indulcitori artificiali Fara coloranti   Ingrediente   Zahar din trestie, miere manuka activa, sirop de orez brun, ghimbir si echinacea. Nu contin lactate, ou, gluten, grau, orz, secara, sulfiti sau produse modificate genetic.   Avertismente   Depozitati in conditii normale. Nu este nevoie a se pastra la frigider odata deschis. Nu este recomandat pentru copiii sub 1 an. Producator *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir - 120 g - Miere Manuka

Pachet 2X Bomboane din Miere de Manuka cu Echinacea si Ghimbir - 120 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita

Product SKU: PAC212

Product Brand: Wedderspoon

Product Currency: RON

Product Price: 69

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde