Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON

78 Lei 82 Lei

Comanda Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON
Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON
78 Lei 82 Lei

Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Otetul din Cidru de Mere cu Miere de Manuka Wedderspoon este produs in Noua Zeelanda din mere presate la rece fermentate in mod natural pentru a pastra cele mai importante beneficii ale substantei cunoscute ca „Mama” o?etului.

Per 100ml Energie (kj/kcal) 418/100 Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 20g din care zaharuri 13.3g Proteine 0g Sare 0g

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON - Miere Manuka

Otet din Cidru de Mere cu Miere de Manuka 750ml WEDDERSPOON: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere

Product SKU: MNK0025

Product Brand: WEDDERSPOON

Product Currency: RON

Product Price: 78

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde