Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis

Comanda Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis
Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Afla pe scurt, cum te-ar putea ajuta Extractul Natural din Gagasibir? Ajuta la eliminarea Toxinelor din Corp Sustine Digestia si Functia Intestinala Stimuleaza Peristaltismul Intestinal Chaga ajuta la eliminarea din organism a toxinelor si a metalelor grele. Amelioreaza starea imbolnavirilor datorate alcoolului, hranei toxice, intoxicatiilor tumorale. Eficient ca mijloc auxiliar dupa radioterapie si chimioterapie. Eficient in gastrita, ulcer gastric si duodenal, dischinezia vezicii biliare si a intestinului de tip hipomotor, polipoza gastrica si a tractului intestinal. Scade nivelul zaharului in sange cu 15-30% Amelioreaza starea de stres si de anxietate, restabileste fluiditatea materiilor in tesutul cerebral dupa raniri si socuri cerebrale, mareste capacitatea de lucru, intareste tonusul vital, imbunatateste memoria, ajuta in lupta contra insomniei. Stabilizeaza bataile inimii, stabilizeaza tensiunea arteriala, regleaza echilibrul electrolitic. Creste capacitatea de aparare a organismului impotriva virusilor, microbilor, ciupercilor, antioxidant. Normalizeaza inghititul, reduce raguseala vocii, restrange procesul inflamatoriu. Psoriazis, Neurodermita, Dermatita seboreica, exeme, rosacea, alopetia areata, purpura trombocitopenica, purpura asociata cu infectie Helikobacter Pylori Artrita Fibromialgia Osteoartrita Vulvita, colpitis, cervicita, climax, boli ale sanului, eroziunea colului uterin, HPV 9human papiloma viruses), condiloame. Activeaza schimbul de materii din tesutul cerebral – intensificarea activitatii electrice a scoar?ei cerebrale Reduce transpiratia excesiva. Actiune anti-inflamatorie. Regenereaza activitatea sistemelor enzimatice lente Stimulare neurohormonala (creste activitatea estrogenului) Ac?ioneaza in directia stationarii tumorii si consolideaza efectul terapiei citostatice conventionale Consolideaza efectul preparatelor anti-tumorale.  Neoplasme maligne si in cazuri de tumori inoperabile cat si in situa?iile in care radioterapia nu este posibila, ca de exemplu la cancerul stomacului, intestinelor, pancreasului, ficatului, faringelui, plamanilor. in scopul profilaxiei aparitiei neoplasmelor maligne (la o folosire permanenta a extractului, procentul de imbolnaviri este mult scazut) Leucopenia de radiatie si in scopul profilaxiei ei. In scopul normalizarii formulei leucocitare a sangelui.  Ca mijloc de intremare dupa suferirea unor boli grave si opera?ii.        

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis - Miere Manuka

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 500 g, Gratis: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: PAC474

Product Brand: Watson-and-Son

Product Currency: RON

Product Price: 544

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde