Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son

Comanda Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son
Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son + Ulei de Cocos 500ml Raw Organic Extra Virgin – 52% Acid Lauric si Certificat Kosher GRATIS

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son - Miere Manuka

Oferta Miere de Manuka MGO 200+ ( UMF 8+) 1 kg Watson & Son: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: PAC444

Product Brand: Watson-and-Son

Product Currency: RON

Product Price: 519

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde