Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis

Comanda Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis
Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis

Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs MIERE DE MANUKA + BDHQ 13g Siberia Rusia – Pachet MIERE DE MANUKA 100% RAW 16+ 500G KFactor -> click pentru detalii Aceasta miere cruda este puternica, bogata in nutrienti si contine proprietati naturale de tratare. Este ideala pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv cele de natura digestiva. Produs Medaliat cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards – Marea Britanie BDHQ 13g Siberia Rusia -> click pentru detalii BIODIHIDROQUERCETIN – dihidroquercetinul in forma „vie” inseamna acelasi lucru , deoarece acesta se afla initial in lemn de zada. Aceasta forma naturala „vie” a produsului asigura o activitate antioxidanta mai eficienta si se regaseste doar in Siberia langa lacul Balkal . BENEFICIILE DIHIDROQUERCETINULUI: Forma de pulbere ofera cea mai rapida actiune posibila „Forma vie” asigura caracteristici antioxidante imbunatatite Lingura de masurare contine doza optima zilnica de biodihidroquercetin pur

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis - Miere Manuka

Oferta Miere de Manuka, KFactor 16+ la 500g, 2 bucati Gratis: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: WEDD026

Product Brand: Wedderspoon

Product Currency: RON

Product Price: 1500

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde