Miere Manuka Sonnentor – 250 g

Comanda Miere Manuka Sonnentor - 250 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere Manuka Sonnentor – 250 g
Miere Manuka Sonnentor – 250 g

Miere Manuka Sonnentor – 250 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere Manuka Sonnentor - 250 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs De ce Miere de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea Manuka este printre putinele tipuri de miere din lume care pot distruge bacterii precum Helycobacter Pylori (ce cauzeaza ulcerul la stomac), Escherichia coli (una din cauzele comune ale ranilor infectate) si Streptococcus pyogenes (ce cauzeaza durerile in gat).   Recomandari ale Mierii de Manuka:  Arsuri stomacale  Raceala si gripa  Tuse  Infectii  Probleme gastrointestinale In caz de raceala sau gripa puteti lua o lingura pe zi, pana la disparitia simptomelor. In caz de piele uscata, aplicati o cantitate mica de miere direct pe zona in cauza si masati usor cu miscari circulare.   Alte beneficii ale Mierii de Manuka:  reduce nivelul de colesterol  reduce inflamatiile din organism   Prezentare: 250 g Producator: Sonnentor Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere Manuka Sonnentor - 250 g - Miere Manuka

Miere Manuka Sonnentor - 250 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti

Product SKU: SNN001

Product Brand: Sonnentor

Product Currency: RON

Product Price: 169

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde