MIERE MANUKA MGO 400+

Mierea de Manuka MGO 400+ se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente. Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

MIERE MANUKA MGO 400+
MIERE MANUKA MGO 400+

Oferte MIERE MANUKA MGO 400+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

MIERE MANUKA MGO 400+ pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

MIERE MANUKA MGO 400+ - Miere Manuka

Oferte MIERE MANUKA MGO 400+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul

Product SKU: API006

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 208

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde