MIERE MANUKA MGO 100+

Mierea de Manuka MGO 100+ sustine sistemul imunitar si ajuta in tratarea afectiunilor usoare - raceli, dureri de gat. Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

MIERE MANUKA MGO 100+
MIERE MANUKA MGO 100+

Oferte MIERE MANUKA MGO 100+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

MIERE MANUKA MGO 100+ pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

MIERE MANUKA MGO 100+ - Miere Manuka

Oferte MIERE MANUKA MGO 100+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul

Product SKU: API004

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 101

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde