Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU

524 Lei 617 Lei

Comanda Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU
Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU
524 Lei 617 Lei

Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Mierea de Manuka provine din nectarul florilor din arborii de Manuka (Leptospermum Scoparium) originari din noua Zeelanda. Nectarul si albina ofera mierii proprietatile sale unice. Decenii de cercetari au culminat cu identificarea compusilor unici gasiti in Mierea de Manuka autentica. Prin aceste proprietati unice, mierea de Manuka a devenit una dintre cele mai cercetate mieri din lume.

Per 100g Energie (kj/kcal) 1340kj Carbohidrati 79.6g din care zaharuri 78.1g Proteine 0.4g Sodiu 12mg

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU - Miere Manuka

Miere de Manuka UMF 10+ 1kg ONUKU: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti

Product SKU: MNK0053

Product Brand: ONUKU

Product Currency: RON

Product Price: 524

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde