Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR

165 Lei 194 Lei

Comanda Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR
Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR
165 Lei 194 Lei

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Aceasta miere provine din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc in regiunile muntoase din Noua Zeelanda. Mierea obtinuta din aceste flori are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetarilor recunoscute.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR - Miere Manuka

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250gr SONNENTOR: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: MNK0015

Product Brand: SONNENTOR

Product Currency: RON

Product Price: 165

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde