Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson

Comanda Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson
Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson

Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson – Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii. – Este o miere delicioasa, densa, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat, cu proprietati antioxidante importante si cu o putere antibacteriana iesita din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Mierea de manuka este produsa doar in Noua Zeelanda, de catre albinele care polenizeaza florile arbustului de Manuka, denumit stiintific Leptospermum Scoparium din familia Myrtaceae. – Este cel mai puternic adjuvant natural din lume pentru refluxul gastroesofagian, ulcer, gastrita, halena digestiva (miros neplacut in stomac), rinita, dureri in gat, astm, tuse cronica/tabagica, pneumonie, bronsita cronica acuta, herpes, psoriazis, eczeme, arsuri, intepaturi de insecte, alunite, acnee, paradontoza, candida bucala, gingivita, afte.   Super eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice: • Escherichia coli (E. coli); • Staphylococcus aureus (Staph infections); • Citrobacter freundii; • Proteus mirabilis; • Pseudomonas aeruginosa; • Salmonella typhimurium; • Streptococcus faecalis; • Streptococcus pyogenes; • Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac); • Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA); • Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE). Componentele mierii de manuka: Toate tipurile de miere contin o enzima numita glucozoxidaza. Aceasta enzima, care este introdusa in miere datorita albinelor, elibereaza incet peroxidul de hidrogen, care are are rol antiseptic. Mierea de manuka are insa si alte componente care ii confera calitati antibacteriene exceptionale. Mierea de manuka este o adevarata minune a naturii, deoarece pe langa peroxidul de hidrogen si o alta componenta “non peroxidica”, care este mult mai puternica. Principalul compus al mierii de manuka este metilglioxalul (MG). MG este un component care se mai regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici decat in mierea de manuka. in mierea de manuka MG rezulta din conversia altui compus – dihidroxiacetona – care se regaseste in concentratii foarte mari in nectarul florilor de manuka. Metilglioxalul este cel care confera mierii de manuka exceptionala putere antibacteriana. Cu cat concenratia de MG este mai mare, cu atat este mai puternic efectul antibiotic.   *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson - Miere Manuka

Miere de Manuka RAW MGO 100+, 500 g Nelson: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii.

Product SKU: NLS003

Product Brand: Nelson-Honey

Product Currency: RON

Product Price: 179

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde