Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY

388 Lei 408 Lei

Comanda Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY
Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY
388 Lei 408 Lei

Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Mierea de manuka Happy Valley este certificata UMF si testata dupa cel mai inalt standard de calitate, ceea ce va asigura ca primiti cea mai pura si 100% autentica miere de manuka. Mierea Happy Valley provine din cele mai pure si izolate zone din Noua Zeelanda si a fost obtinuta cu interventie umana minima. Sistemul de calitate UMF garanteaza nivelul substantelor active prezente in mod natural in mierea de manuka, care ii confera proprietatile antibacteriene de exceptie.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY - Miere Manuka

Miere de Manuka Premium UMF +18 250g HAPPY VALLEY: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: MNK0033

Product Brand: HAPPY VALLEY

Product Currency: RON

Product Price: 388

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde