Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane

Comanda Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane
Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane

Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Ce este Mierea de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut in Noua Zeelanda. Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprieta?i antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical.   MGO, sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol.   Mierea MG 100+ – nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).   Recomandari ale Mierii de Manuka: Uz intern: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale, astm, astenie; distruge pana si bacteria Helicobacter Pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara; potenteaza actiunea radioterapiei in unele forme de cancer, etc. Uz extern: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes.     Mod de administrare:  Uz intern: 2 -3 lingurite pe zi dimineata si seara, inainte de masa Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par Prezentare: 250 g A nu se administra copiilor cu varsta sub 1 an! *Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane - Miere Manuka

Miere de Manuka pentru copii intre 1 si 2 ani MG100 + 250g Pachet 3 Borcane: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin,

Product SKU: Pac207

Product Brand: Taica

Product Currency: RON

Product Price: 266

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde