Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health – 500 g

Comanda Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health - 500 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health – 500 g
Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health – 500 g

Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health – 500 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health - 500 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health – 500 g   Ce este Mierea de Manuka? Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. UMF (unique manuka factor), sau factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol. Mierea cu UMF 10+ – nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc). In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprieta?i antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical. MGO, factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica care are menirea de a indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol.   Recomandari ale Mierii de Manuka: Uz intern: febra, bronsita cronica, sinuzita cronica, arsuri la stomac, dureri de gat, rinita, gastroenterita, gingivita, afectiuni parodontale, astm, astenie; distruge pana si bacteria Helicobacter Pylori, care provoaca majoritatea ulcerelor stomacale; are efect anti-carii si elimina placa dentara. Uz extern: plagi chirurgicale si infectate, arsuri de gradul I si II, leziuni, eczeme, psoriazis, muscaturi de insecte, herpes. Uz cosmetic: riduri, acnee, par uscat.   Mod de administrare: Uz intern: 2 -3 lingurite pe zi dimineata si seara, inainte de masa Uz extern: aplicati direct pe piele si protejati zona cu o compresa Uz cosmetic: ca ingredient in diverse masti cosmetice pentru fata si par. Prezentare: 500 g Producator: Manuka Health Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health - 500 g - Miere Manuka

Miere de Manuka MGO 100+ Manuka Health - 500 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii.

Product SKU: MNK015

Product Brand: Manuka-Health

Product Currency: RON

Product Price: 162

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde