Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON

5 Lei 6 Lei

Comanda Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON
Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON
5 Lei 6 Lei

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Mierea de Manuka este o miere raw (cruda), nepasteurizata si fara organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelanda si Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele il aduna. 

Per 100 g Energie (kj/kcal) 1370kJ/ 322kCal Grasimi 0 g din care acizi grasi saturati 0 g Carbohidrati 80 g din care zaharuri 78 g Fibre 0 g Proteine 0 g Sare 0 g

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON - Miere Manuka

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala Plic 5g WEDDERSPOON: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: MNK00

Product Brand: WEDDERSPOON

Product Currency: RON

Product Price: 5

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde