Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla

Comanda Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla
Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla

Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Mierea Jarrah 20+ TA este o supermiere rara din Australia de Vest. Este cunoscuta drept o miere vindecatoare datorita activitatii sale antibacteriene. Mierea Jarrah provine de la o specie unica de arbore de eucalipt, Eucalyptus marginata, este inchisa la culoare si are un gust pronuntat de nuci si caramel. Mierea Jarrah se deosebeste de alte tipuri de miere prin cele mai inalte niveluri antioxidante si antibacteriene din lume. Nivelul de activitate al enzimelor principale din aceasta miere este identificat si masurat de oamenii de stiinta, rezultand un index global ce descrie Totala Activitate a mierii referindu-se la aceasta prin termenul “TA”. Cu cat numarul reprezentat de “TA” este mai mare, cu atat nivelul antimicrobian al mierii este mai puternic. Studiile realizate de Guvernul Australian arata ca Mierea Jarrah are un inalt nivel antibacterian si poate inhiba dezvoltarea Stafilococului Auriu si a Candidei. Poate fi utilizata cu succes si in cazuri de arsuri, arsuri solare, rani, infectii ale pielii. Are un nivel de antioxidanti de pana la doua-trei ori mai mare decat are mierea Manuka, ceea ce o face un produs anti-imbatranire excelent, crescand productia de colagen si elastina si oferind suport regenerarii celulare. Mierea Jarrah are numeroase beneficii si proprietati printre care: ? Produs total natural ? Inalte calitati antimicrobiene ? Nivel de antioxidanti semnificativ mai ridicat decat are mierea Manuka ? Nivel scazut de glucoza – poate fi utilizat de diabetici (cu acordul medicului) ? Gust unic si delicios Arborii Jarrah se gasesc doar in Australia de Vest. Arborele Jarrah poate creste pana la 40 m inaltime. Arborele de Eucalipt poate trai pana la 1000 ani, infloreste de doua ori pe an, din Decembrie pana in Ianuarie, iar nectarul produs este colectat de albine si transformat intr-o miere unica in lume.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla - Miere Manuka

Miere de Jarrah TA 20+ la 250g borcan de sticla: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: FFD009

Product Brand: Great Manuka

Product Currency: RON

Product Price: 299

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde