MASTIC GUM – Pachet pentru Helicobacter Pylori

Comanda MASTIC GUM - Pachet pentru Helicobacter Pylori Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

MASTIC GUM – Pachet pentru Helicobacter Pylori
MASTIC GUM – Pachet pentru Helicobacter Pylori

MASTIC GUM – Pachet pentru Helicobacter Pylori: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

MASTIC GUM - Pachet pentru Helicobacter Pylori pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Miere de Manuka , Ulei Organic de Oregano Salbatic si MASTIC GUM Miere de Manuka MG 600+, 250g -> clcik pentru detalii Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprieta?i antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical. Ulei Organic de Oregano Salbatic 80% Carvacrol 30ml -> click pentru detalii – Ulei Organic de Oregano; – Pentru uz Intern si Extern; – Continut Extrem de Ridicat de Carvacrol 80%; – Recoltat la Altitudini Ridicate din Muntii de langa Marea Mediteraneana. ULEI DE OREGANO este un produs notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare Aviz de Notificare Nr.10293/2016 MASTIC GUM 500MG 45CPS -> click pentru detalii Beneficii: – Antibacterian impotriva Helicobacter Pylori – Protejeaza impotriva ulceratiilor – Complementar in terapiile antitumorale – Ajuta la prevenirea aparitiei cariei dentare, prin reducerea placii bacteriene dentare

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

MASTIC GUM - Pachet pentru Helicobacter Pylori - Miere Manuka

MASTIC GUM - Pachet pentru Helicobacter Pylori: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii.

Product SKU: FFD011

Product Brand: Great Manuka

Product Currency: RON

Product Price: 535

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.75

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde