Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g

Comanda Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g
Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g

Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g Descriere: Gelul Energizant Manuka Sport Bee-Fit a fost conceput pentru aportul optim de Energie pe Toata Durata Antrenamentului. Beneficii: Miere de Manuka 100% Naturala din Noua Zeelanda; Performanta care dureaza – Fiecare pliculet de 45g de Manuka Sport ofera 27.5g de carbohidrati si 110 kcal; Nu afecteaza Stomacul – Mierea de Manuka este combinata cu Glucoza oferind un raport optim de Fructoza si Aminoacizi Esentiali, eliberand Energie in organism pe durata indelungata; Este Usor de Inghitit – Datorita texturii sale omogene si nelipicioase este Usor si Rapid de Ingerat; Gust Extraordinar de Bun – Savureaza Aroma Mierii de Manuka cu Note Subtile de Cirese. Despre Manuka: Mierea de Manuka este produsa in Noua Zeelanda si este recunoscuta la Nivel Mondial pentru Proprietatile sale Naturale Unice. Mierea de Manuka este o sursa de fructoza si glucoza NEPROCESATE care intra direct in sange pentru un BUST DE ENERGIE. Mierea de Manuka contine 80% carbohidrati, 18% apa si 2% vitamine, minerale si aminoacizi. Acest Supliment pentru Sportivi nu contine Substante Interzise: Toti furnizorii de ingrediente completeaza un SAQ (supplier audit questionnaire – chestionar de audit furnizor) detaliat inainte de a deveni aprobat pentru a furniza ingrediente. Aceasta include o declaratie privind substantele interzise care sa ateste ca acestea nu folosesc sau detin pe siteurile lor orice substante interzise. Mierea este o Forma Naturala de Energie, iata de ce: Mierea este unul dintre produsele cele mai naturale disponibile. Mierea contine o varietate de minerale, vitamine si aminoacizi. Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este recunoscuta mondial pentru proprietatile sale naturale unice. Pe langa proprietatile sale benefice sanatatii, mierea poate oferi un bust de energie. Cum functioneaza Mierea: Este dovedit clinic ca nivelurile crescute de carbohidrati din miere sunt o sursa 100% naturala pentru organism, iar glucoza este absorbita rapid eliberand un impuls de energie pentru a face fata oricarei provocari. Fructoza din miere este absorbita de catre organism lent, oferind o livrare de energie controlata. De asemenea, mierea sustine nivelul de zahar din sange pentru o perioada mult mai lunga decat alte forme prelucrate de snacks-uri pe baza de zahar si carbohidrati, ceea ce inseamna ca este potrivita pentru majoritatea sportivilor. Mod de utilizare: Se ingereaza un plic inainte sau in timpul antrenamentului. Atentie! Se pastreaza la loc racoros. Amintiti-va sa Ramaneti Hidratati!  

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g - Miere Manuka

Manuka Sport, Energy Gel cu Cirese, 45 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii.

Product SKU: FFD016

Product Brand: Great Manuka

Product Currency: RON

Product Price: 7

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde