MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson

Comanda MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson
MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson

MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson Manuka Ease este o combinative unica de miere de Manuka si venin de albine. Veninul de albine contine un complex de 18 substante active, care include peptide, enzyme, amine active, zaharuri, lipide si amino acizi. In momentul de fata, veninul de albine este agentul anti-inflamator cel mai puternic cunoscut. Proprietatile terapeutice ale mierii Manuka Ease pot fi utilizate in urmatoarele afectiuni: Artrita- utilizarea de venin de albine pentru combaterea artritei s-a dovedit benefica pentru multi pacienti. Cercetarile au fost efectuate in Monmouth Pain, New Jersey pe un lot de 108 pacienti cu artrita ce nu au raspuns la terapia traditionala. Veninul de albine a fost administrat de 2 ori pe saptamana pe o perioada de 6 saptamani si nu s-au observat efecte adverse grave sau complicatii. Cei mai multi pacienti au aratat o imbunatatire semnificativa a simptomelor la al 12-lea tratament. Concluzia acestui studiu a fost ca terapia cu venin de albine este sigura si eficienta atat timp cat pacientul nu este alergic la venin. Scleroza multipla- se crede ca exista compusi in veninul de albine care sparg tesutul cicatricial ce se formeaza pe tecile nervoase ca urmare a unui episod de scleroza multipla. De asemenea, veninul pare a spori transmisia sinaptica pentru a creste activitatea motorie. Toate acestea imbunatatesc neuro-functiile sistemului nervos si reduc simptomele debilitante ale sclerozei multiple. Reactii adverse posibile: eruptii cutanate, greata, voma, inflamarea articulatiilor Mod de administrare: 1 lingurita contine mai putin de 1 intepatura de albina. Incepeti cu ¼ de lingurita pe zi si cresteti treptat pana la 1-2 lingurite pe zi. Contraindicatii: – alergie la miere si produse apicole; – alergie la intepatura de albine; – sarcina; – copii; – tuberculoza; – bolile infectioase acute; – hepatite; – nefrite; – insuficienta cardiaca; – diabet zaharat.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson - Miere Manuka

MANUKA EASE 250 gr- MIERE MANUKA CU VENIN DE ALBINE Nelson: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere

Product SKU: NLS011

Product Brand: Nelson-Honey

Product Currency: RON

Product Price: 99

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde