Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR

66 Lei 87 Lei

Comanda Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR
Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR
66 Lei 87 Lei

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Putere Tamaduitoare!  Maori, poporul bastinas din Noua Zeelanda, ii atribuie caracteristici vindecatoare arbustului de Manuka Mierea este produsa din nectarul de flori direct in Noua Zeelanda . Aceasta comoara este acum disponibila ca dropsuri practice de miere pura. Mod de utilizare: Ideal pentru cei afla?i in miscare, in vacanta, la servici sau in calatorii. Astfel portia/doza  zilnica de miere de manuka este mereu la indemana. Indicele de calitate este factorul TA („Total Activity” = trad. Activitatea Totala).

Per 100g Energie (kj/kcal) 1704/402 Grasimi <0.5g din care acizi grasi saturati <0.1g Carbohidrati 99g din care zaharuri 99g Proteine <0.5g Sodiu 0.02g

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR - Miere Manuka

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka( TA10+) Eco/Bio 22.4g SONNENTOR: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin,

Product SKU: MNK0038

Product Brand: SONNENTOR

Product Currency: RON

Product Price: 66

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde