Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH

89 Lei 90 Lei

Comanda Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH
Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH
89 Lei 90 Lei

Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Bomboanele cu miere de Manuka MGO 400+ si propolis au un gust delicios ce imbina perfect beneficiile mierii de Manuka cu proprieta?ile de aparare ale propolisului, aducând un plus de vitamina C.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH - Miere Manuka

Bomboane cu Miere de Manuka MGO 400+ si Propolis 250g MANUKA HEALTH: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: MNK0016

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 89

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde