BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE

Bomboanele cu miere de Manuka MGO 400+ cu aroma naturala de coacaze au un gust delicios ce imbina perfect beneficiile mierii de Manuka cu gustul proaspat al coacazelor, aducand un plus de vitamina C. Pachetul contine 15 bomboane ambalate individual. 65g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE
BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE

Oferte BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE - Miere Manuka

Oferte BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+ SI COACAZE: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si

Product SKU: API010

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 31

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde