BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE

Bomboanele cu miere de Manuka 400+ cu aroma naturala de ghimbir si lamaie au un gust delicios ce imbina perfect beneficiile mierii de Manuka cu gustul aromat al ghimbirului si lamaii, aducand un plus de vitamina C. Pachetul contine 15 bomboane ambalate individual. 65g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE
BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE

Oferte BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE - Miere Manuka

Oferte BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA MGO 400+, GHIMBIR SI LAMAIE: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: API011

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 31

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde