Biomed 6 – Miere de Manuka MG 600+

Comanda Biomed 6 - Miere de Manuka MG 600+ Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Biomed 6 – Miere de Manuka MG 600+
Biomed 6 – Miere de Manuka MG 600+

Biomed 6 – Miere de Manuka MG 600+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Biomed 6 - Miere de Manuka MG 600+ pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii Produs Biomed 6 – Miere de Manuka MG 600+ Biomed 6 – Preparat natural pentru ingrasare -> click pentru detalii Produsul creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara – efectul este cresterea in greutate. Miere de Manuka MG 600+, 250g -> click pentru detalii Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspat ale arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, iar din acest nectar prepara o miere de un portocaliu opac si cu gust usor caramelizat, de eucalipt. In cei peste 20 de ani de cercetare, Prof. Dr. Molan din Noua Zeelanda sau Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania, atesta faptul ca Mierea de Manuka are proprieta?i antibacteriene cu totul neobisnuite, ceea ce o califica pentru a fi folosita in scop medical.

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Biomed 6 - Miere de Manuka MG 600+ - Miere Manuka

Biomed 6 - Miere de Manuka MG 600+: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti

Product SKU: PAC485

Product Brand: Biomed

Product Currency: RON

Product Price: 338

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde