BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY

Balsamul de buze cu Miere de Manuka MGO 250+ hidrateaza, repara si protejeaza buzele uscate sau crapate, datorita ingredientelor sale 100% naturale. Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY
BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY

Oferte BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY - Miere Manuka

Oferte BALSAM DE BUZE MANUKA HONEY: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti

Product SKU: API014

Product Brand: MANUKA HEALTH

Product Currency: RON

Product Price: 48

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde