Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health – 4.5 g

Comanda Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health - 4.5 g Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health – 4.5 g
Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health – 4.5 g

Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health – 4.5 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de reducere si promotii. Primesti produsul rapid, prin curier.

Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health - 4.5 g pret ieftin

Mai multe poze aici >>

Informatii produs Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health – 4.5 g Balsamul de buze cu miere de Manuka – secretul unor buze catifelate Mierea de Manuka s-a dovedit a avea o actiune unica si sigura antibacteriana naturala. Continutul ridicat de antioxidanti ai Mierii de Manuka si abilitatea naturala a acesteia de a intineri, catifela si repara sunt ingrediente deosebite pentru imbunatatirea aspectului tenului, respectiv a buzelor.   Codificarea MGO TM 250+ Manuka Honey indica faptul ca nivelul ridicat (250 mg /kg) al continutului de Methylglyoxal, responsabil de proprietatile recunoscute ale Mierii de Manuka, este testat si certificat.     Prezentare: 4,5 ml   Producator: Manuka Health

Gaseste miere de manuka originala pe site-ul nostru. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. Pe MiereManuka.info intotdeauna vei gasi miere de Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special.

Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health - 4.5 g - Miere Manuka

Balsam de Buze cu Miere de Manuka MGO 250+ Manuka Health - 4.5 g: comanda online miere de manuka si produse din miere de albine la pret ieftin, profita de

Product SKU: MNK012

Product Brand: Manuka-Health

Product Currency: RON

Product Price: 52

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde