Auribee Miere Manuka MGO800 250g

Auribee Miere Manuka MGO800+ 250g - comanda online miere de manuka, unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura. Citeste mai jos descriere si specificatiile produsului, actiuni si recomandari, precum si modurile de utilizare ca remediu.

Auribee Miere Manuka MGO800 250g
Auribee Miere Manuka MGO800 250g

Continut: Auribee Miere Manuka MGO800 250g

100% miere de manuka din Noua Zeelanda.

Precautii: Auribee Miere Manuka MGO800 250g

Nu este adecvata copiilor sub 12 luni.

Specificatii Miere Manuka mgo800+ 250g – AURIBEE

Categorie produs Apicole
Subcategorie produs Produsele stupului
Tip produs miere de albine
Ingredient activ manuka
Certificare natur
Mod utilizare uz intern
Alergeni fara drojdie, fara gluten, fara lactoza, fara ou
Regim fara sare, fara zahar
Cantitate, volum, gramaj 250 grame
Clasificare miere Manuka: UMF 6 (MGO 99-132), UMF 20 (MGO 798-868)
Brand AURIBEE

Actiuni si recomandari: Auribee Miere Manuka MGO800 250g

 • antibacteriene
 • antimicrobiene
 • antivirale
 • antioxidante
 • antiseptice
 • antiinflamatorii
 • antifungice

Intern:

 • Raceli, dureri de gat , simptome de gripa
 • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri
 • Probleme ale gingiilor

Extern – ca atare sau in produse:

 • Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus )
 • Eczeme, Psoriasis, Acnee
 • Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate.
 • Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Auribee Miere Manuka MGO800 250g

Auribee Miere Manuka MGO800+ 250g

Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.

Puterea vindecatoare a mierii de manuka se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se regaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelanda. Este o miere delicioasa, densa, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat.

Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura, si desi este mai greu de gasit in Romania este bine sa o aveti mereu in camara fiind studiile facute pe ea au aratat ca poate fi cu mult mai puternica decat antibioticele clasice din farmacii.

De exemplu studii medicale au evidentiat capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA, fiind de pana la 50 de ori mai mare decat a antibioticelor obisnuite.

Nu toate tipurile de miere au aceleasi proprietati. Calitatea antibacteriana a mierii depinde de tipul de miere precum si de momentul cand a fost culeasa. Unele tipuri pot fi de 100 de ori mai puternice decat altele din punct de vedere al proprietatilor antibacteriene.

Mierea Manuka ACTIVA are activitate antibacteriana peroxidica (datorata activitatii enzimei glucozoxidaza din miere care produce agentul antibacterian peroxid de hydrogen). Orice miere are un nivel redus de activitate peroxidica, insa in urma analizelor de laborator s-a observant ca mierea de Manuka poate ajunge la nivele de activitate foarte ridicata, pana la 30+, nivel neintalnit in alte tipuri de miere. Mierea de Manuka ACTIVA este produsa de catre albine in cantitati limitate.

Mod de utilizare: Auribee Miere Manuka MGO800 250g

Mierea de manuka activa se poate lua de doua sau trei ori pe zi, cate o lingurita. Se poate adauga in ceai sau cafea, dar aveti grija sa nu fie fierbinte.

Pentru afectiunile de tipul ulcerelor stomacale, puneti o ligura de mierea pe o felie de paine si consumati-o cu o ora inainte de masa dar si imediat inainte de culcare. Acest lucru permite mierii sa actioneze in timpul somnului si sa protejeze mucoasa in timpul mesei.

Au fost efectuate studii care arata ca mierea de manuka activa inhiba cresterea bacteriei Helicobacter Pylori, care cauzeaza ulcerele stomacale. Mierea de manuka activa de 8 ori mai eficienta in acest tratment decat price alta miere normala.

Pentru rani externe usoare, cum sunt taieturile, sau pentru arsuri usoare mierea de manuka este foarte eficienta. Se aplica mierea direct pe rana apoi se aplica un pansament. Ceea ce este cu adevarat exceptional la miere si in special la mierea de manuka activa cu un factor de 10+ sau 15+ sau 20+, este faptul ca atunci cand este aplicata extern creeaza un strat subtire protector, iar cand bandajul este inlaturat, stratul de piele nou, care se formeaza, nu este afectat, iar vindecarea are loc mai rapid.

Auribee Miere Manuka MGO800 250g - Miere Manuka

Auribee Miere Manuka MGO800 250g - comanda online miere de manuka, unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura. Citeste mai jos descrierea...

Product SKU: MF45226

Product Brand: Auribee

Product Currency: RON

Product Price: 359

Price Valid Until: 2020-12-31

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5

Ne-am bucura sa va citim parerile

Raspunde